13 Mayıs 2009 Çarşamba

Enerjik Olmanın Yolları....



Kendinizi halsizmi hissediyorsunuz, bahar yorgunluğu hepimizi sardı yürüdü. Bende bahardan fazlasıyla etkilendim, ama bunu atlatmalıyım dedim kendi kendime, haftasonları bol bol yürüryorum, ama işyerinde maalesef bütün gün masada ve pc. başında oturmak zorundayım.Çareler araştırdım, aşağıda yazdım hepsini...

İlk olarak yapmaya başladığım ; saat başı yada aklınıza geldiğinde yerinizden kalkıp, bacak kaslarınızı sonra da karın kaslarınızı sıkıp , biraz tutup bırakmak.Bu kan dolaşımını harekete geçiriyormuş.

Yepyeni, bol güneşli bir güne enerji dolu başlamak istermisiniz?

Güne, enerjik ve güzel başlamak isteyenler için, Suna Dumankayadan, son derece sağlıklı ve sizleri gün boyu dinç tutacak bir önerim var.

GEREKLİ MALZEMELER :

* 2 Çorba kaşığı bal, * 1 tatlı kaşığı çekirdek ketentohumu, * 1 tatlı kaşığı çörekotu, * 2–3 adet ceviz,

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :

Bütün malzemeleri karıştırı, kızarmış ekmeğin üzerine sürerek yiyebilirsiniz. Bu öneri, sizlere gün boyu ihtiyacınız olan enerjiyi sağladığı gibi, kan değerlerinizi düzenlemeye yardımcı olur. Ayrıca Çörek otunun tüm faydalarından da istifade etmeniz mümkün.

***************

Dr.İbrahim Saraçoğlundan mucize formül.....Hepimizin yaşadığımız hızlı çağ nedeniyle , baharın ısıtan ve mayıştıran etkileriyle ektra enerjiye ihtiyacımız var.

Kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsanız ve özellikle zihin yorgunluğunuz varsa Profesör Saraçoğlu, hiçbir yerden okuyup öğrenemeyeceğiniz çok özel bir formülün tarifini veriyor.

Süper enerji formülü

(MALZEMELER)

-Bildiğimiz siyah çay (Ancak çok demli olmayacak, açık olacak, poşet çay olmayacak)

-10-12 sap kuru karanfil

Süper enerji formülü (HAZIRLANIŞI)

Demlenmiş siyah çayın içine kuru karanfilleri atın. 2-3 dakika bekleyin ve karıştırıp için. İçtikten 10 dakika sonra saçınızın kökünde bile dahi kıpırdanmayı hissedeceksiniz. Yorgunluğunuzun buharlanıp gittiğini belirgin şekilde farkedeceksiniz. Dinçleştiren ve üzerinizdeki ağırlığı alan bir formül.

2 yorum:

Bulbulunyeri dedi ki...

Merhaba,
verdiğiniz güzel öneriler için teşekkürler. Yarından itibaren deneyeceğim.
Sevgiyle kalın.

şirinem dedi ki...

çok güzel bir öneri bu bende denemek istiyorum bu bahar yorgunluğu bazen can sıkıcı boyutlara varıyor.