29 Mart 2012 Perşembe

KARBONATLI SU İÇMENİN FAYDALARI


Arkadaşlarımdan  duyduğum karbonatlı suyu her zamanki gibi önce kendimde denedim...
1 haftadır 1 büyük su bardağına 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp içiyorum.Önce karbonatı atıp üzerine biraz sıcak su ekleyince köpürüp çözülüyor, sonra soğuk su ekleyip sabah aç karnına içiyorum.
önce midemdeki gastrit nedeniyle korkarak içtim, ama gayet rahatım, bir sorun yok,hazımsızlık sorunumda kalmadı.Yavaş çalışan böbreklerde hızlanıyor.
Grip olan bir arkadaşım kullanıyor , göğsüm dolu öksürüyorum diyordu, karbonatlı suya başlayınca göğsü söktürmüş, o nedenle KOAH hastası olan eşimede içirmeye başladım.
izlenimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Kemal Miların https://www.facebook.com/kemal.milar sayfasından öğrendiklerim:



Karbonatın Kullanımı: Bir büyük bardağa 2 tatlı kaşığı karbonat atıldıktan sonra üzerine az az kaynar su dökülerek köpürtülür ve karbonatın suda iyice çözülmesi sağlanır. Sonra üzerine normal su dökülür, karıştırılır ve içilir( su sıcak geliyorsa soğumaya bırakılır ve öyle içilir). Eğer Kanser, MS, Diabet hastasıysanız vücudu Alkali hale getirmek için ilk hafta aç karnına yemeklerden 1 saat önce bu uygulama 2 kere tekrarlanır. Sonraki 3 Hafta sadece sabahları kahvaltıdan önce aç karnına içilerek devam edilir. 1 Ay sonra gidip hastalığınızı kontrol edip iyi olup olmadığınızı görebilirsiniz. Eğer idrarınızdaki pH 7.36 ve üstüyse Alkali haldedir vücudunuz dilerseniz hergün bir çay kaşığı suya karbonat atıp hergün kullanmaya devam edebilir yada sadece ihtiyaç duyduğunuzda bunu uygulayabilirsiniz. İdrarınızdaki pH seviyesini öğrenmek için digital pH ölçerler satılıyor, onlardan bir tane alıp hergün tartıya çıkmak gibi idrarınızdaki pH seviyenize bakıp bedeninizin sağlık durumunu anlayabilirsiniz. Digital pH ölçer yerine pH kağıtları satılıyor, bunuda internetten araştırıpöğrenebilirsiniz. Hastaysanız alkali gıdaları araştırıp mümkün mertebede iyleşene kadar Alkali gıda tüketmeye özen gösterin. Kanser asidik sıvı'dır. Hücrelerin içerisine yerleşip belirli bir bölgede toplandığında kendisini mantar hastalığı şeklinde gösterir. Kanser, Diabet, MS, Akne, Egzama ve diğer bütün hastalıklar ASİDOZ'DAN KAYNAKLANIR. ALKALİ HALE GELDİĞİNİZDE HASTALIKLARINIZIN HEPSİNDEN ( %99 ) KURTULURSUNUZ. Neye dayanarak söylüyorum bunları; Kimyager, Mikrobiyolog, Diyetisyen Dr. Robert O Young'a bağlı söylüyorum. İnternetten kitaplarını sipariş edebilir, video ve bütün yazılarını okuyabilirsiniz.


http://www.idefix.com/kitap/kanserden-korkma-modasi-gecmis-tedaviden-kork-ilhami-guneral/tanim.asp?sid=QRM7WNSH2K3NZEBZ6C3Ihttp://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=3307


(Doktorunuzun söyleyemedikleri)


http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=92946


(Doktorların Büyük Sırrı Kanser Cinayetleri)pH Mucizesiyle Carmen Newman Göğüs Kanserinden Kurtuluşu;Carmen Newman 2008 senesinde Göğüs kanserine yakalanmış 2009'a gelindiğinde doktorları ( bu sırada ağlamaklı oluyor çünkü öleceğini düşünmüş büyük bir travma aslında) ona bağışıklık sisteminin çok düşük olduğunu, ne yapacaklarını bilmediklerini ve bir mucize beklemesini söyleyip onu eve göndermişler.Oda eve dönmüş daha sonra pH Mucizesi kitabını okumuş ve okudukça öğrenmeye ve bilinçlenmeye başlamış. Ve yeşil alkali gıdaları tüketmeye başlamış ve her gün kendisini daha iyi hissetmeye başlamış. Daha sonra Dr. Young'ın özel tedavi merkezine gelmiş ve detoks ve düzgün beslenme programı uygulamışlar. Bir kaç gün önce kan testi yapıldığında artık kanserinden iz kalmadığı görülmüş. Şu anda sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu video da kendi hikayesini anlatıyor.


http://www.youtube.com/watch?v=adp8jONIy9Y&feature=share


Kemal Milar:17 Ocak 2012İlk sevinç verici haberimi aldım sonunda :))) Arkadaşımın kız arkadaşının dedesi prostattan ameliyat olurken parça almışlar ve kanser olduğunu ve kemiklere metastas yaptığını söylüyorlar. 80 yaşından büyük olduğu için kemoterapi yapamıyorlar ve yapacak birşey yok diye gönderiyorlar. Benim vasıtamla arkadaşımın kız arkadaşı dedesiyle konuşuyor. Karısı zorla karbonatlı su içirmeye başlamış. 4 Hafta karbonatlı su içtikten sonra, gittikleri hastanede doktorlar kanser hastalığından iz kalmadığını iyleştiğini söylemişler.


24 yorum:

Deniz dedi ki...

Maşallah her derde devaymış bu karbonatlı su. :) SEN NEYMİŞSİN BE KARBONAT!

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar karbonatlı su cok faydalı bır 1.5 haftadır ıcıyorum 2 kılo verdım ınsanda tokluk hıssı verıyorsunuz hem kanser ve dıger hastalıklardan kurtuluyorsunuz hemde zayıflıyorsunuz

Unknown dedi ki...

Siz 1 cay kasigi kullandiginizi yazmissiniz. Yazida ise 1 bardak suya 2 tatli kasigi kullanin diyor. Hangisi dogru acaba?

Adsız dedi ki...

http://www.ingilizkarbonati.com/ sayfasında doktora sormadan almayın demiş. bence de çok doğru. doktora sormadan almayın!

mustafa dedi ki...

1 çay kasığı karbonat koyun buyuk su bardağına az kaynar su kopürterek erisin uzerine normal su koyup ılık bır sekilde duzenli 1 ay için bakın kilo vermeye baslamış olacaksınız diyet yapmadan..


Adsız dedi ki...

Benim bildiğim karbonatlı su yemeği fazla kaçırdığınız zaman yani tok karna hazmı kolaylaştırması için içilir.Aç karna neyi hazmettirecek mideyi mi ? Bana ters geldi vesselam.

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

Sodyum Bikarbonatın Önemi
Tükrük bezlerinin yoğun miktarda karbonat iyonları salgılayarak yediklerimizi alkali yapar. Midemizin çevresi kandan alınan sodyum klorür'le çevrilidir.Sodyum su ve karbon dioksitle birleşerek alkali TUZ yani SODYUM BİKARBONAT OLUŞTURUR. Biyokimyada bu şu şekilde formüle edilir: H20 + CO2 + NaCl = NaHCO3 + HCL. Bundan dolayı midemiz aslında yediklerimizi ALKALİ yapmaktan sorumludur. BRUNNER BEZLERİ (12 PARMAK BAĞIRSAĞINDA BULUNUYOR) yüksek miktarda karbonat salgılayarak yediklerimizin alkali halde sindirilmesini sağlıyor. Pankreasımız Yüksek miktarda Sodyum Bikarbonat salgılayarak mideden gelen asitleri nötralize etmek ve yediklerimizi alkali yapmaktan sorumlu. Karaciğerde safra salgısındada yüksek miktarda karbonat içerir. Bedenimiz çürümemek için (kanser olmamak için) kendisini hep karbonatla alkali hale getiriyor. Böbreklerimizin kendisi karbonat ürettir. Böbreklerimiz kanın pH seviyesini alkali tutmakla sorumludur.

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam 1 bardak suya karıştırıp 3dk bekleyip iyice karışmasını bekleyin sonra tekrar karıştırıp için. Her beden ve her bedenin göstereceği tepki farklı olucak'tır. Çünkü herkesin farklı beslenme biçimi var. Bundan dolayı herkesin kendi bedenini dinleyip buna bağlı olarak karbonat miktarını ayarlaması gerekir.

Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Fazla gelirse o zaman günde 3 kere yarım çay kaşığı içerek buna devam edebilirsiniz.

3 yaşından büyük çocuklarda hastalık olursa yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırıp içirebilirsiniz.

Eğer Karbonatlı suu içmekte zorlanıyorsanız, boş ilaç kapsülleri temin edip içlerine sodyum Bikarbonatla doldurup bol suyla hap olarak içebilirsiniz.

Eğer Tansiyonunuz yüksekse yada hipertansiyonunuz varsa, hazırladığınız karbonatlı suyu tek seferde içmeyin, gün içinde yudum yudum az az içip öyle bitirin yani güne yaarak ve bol alkali su tüketin.

Eğer yüksek Tansiyonunuz varsa yada yaşlıysanız Karbonatlı suyu içtikten sonra Kanape yada yatağa uzanı 10 - 20 dk uzanıp dinlenin. Bazı insanlarda tansiyonda yükselme yaratabilir ama kısa sürer bu. O yüzden TANSİYONUNUZUN YÜKSELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSANIZ UZANIP 10 - 20 DAKİKA DİNLENİN. ARKADAŞIMIN ANNESİ YÜKSEK TANSİYON HASTASIYKEN ŞUANDA YÜKSEK TANSİYON HASTASI DEĞİL! AMA KARBONATLI SU İÇTİKTEN SONRA VÜCUDUNU DİNLİYOR EĞER ÇIKARMIŞ GİBİ HİSSEDERSE YATAĞA UZANIP DİNLENİYOR SONRA KALKIP GÜNLÜK İŞLERİNE DEVAM EDİYOR!.

Kanser hastasıysanız!!!:

Eğer Kanser gibi bir hastalığınız varsa Öncelikle sakın Kemoterapi almayın Kemoterapi notumda yazılanları muhakkak okuyun!!!. Gidip dijital pH ölçer alıp idararınızı sabah akşam kontrol edip pH ı 8 in üzerine çıkarmanız ve bu seviyede en az 2 hafta tutmanız gerekir. Buna bağlı olarak karbonat içimi günde 5 - 6 çay kaşığı karbonatlı su içmeniz gerekebilir. 1 çay kaşığı karbonatlı suyu bir miktar içip yatağa yada kanepeye uzanıp 360 derece sağa sola dönerek haraket etmelisiniz . Bu haraketleri yaparken ara ara bardaktaki karbonat tüketilmelidir. KEMAL MİLAR

Adsız dedi ki...

Bir arkadaşım 4 aydır sabahları aç karnına yarım bardak suya bir çay kaşığı karbonat içtiğini,yan ve karın bölgesinin incelediğini söyledi.ben de düzenli sabahları oda sıcaklığındaki suyu yarım çay bardağına koyup 1 tepelere çay kaşığı karbonatlı içmeye başladım. Kaşıklar karıştırıyorum ama önden SICAK suyla karıştırmayı bu blogda okudum,bilmiyordum. Bir sıkıntı yaratmıyor hatta iştahımda azalma var,1 kilo kadar verdim 15 günde.

Unknown dedi ki...

Ben 1961 dogumluyum 15senedir alerjik astim hastasiyim .burnumda polip var 3 defa ameliyat oldum burnumun içi yine polip doldu bana öneriniz nedir işe yarar mi yoksa alerjimi daha cok mu tetikler

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

bence işe yarar, alerjiye de iyi geliyor.denemenizi tavsiye ederim.yukarıdaki önerileri okuyun ve facebook ta https://www.facebook.com/Kemal-Milar-175346669287746/?fref=ts KemAL Milar sayfasındaki önerileri takip edin.

Unknown dedi ki...

Hilal hanim merhaba ..yanit veeirseniz cok memnun olurum......ingiliz karbonati köpürmuyor......normal pasta karbonati kopuruyor....hangisini icicez sasirdim

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

nazmiye hnm. ingiliz karbonatı içmek için en iyisi.köpürmesi şart değil.

Adsız dedi ki...

karbonat kakp hastalarınada iyi geliyormu acaba

Unknown dedi ki...

Hilal hanim günaydın.....grip olma drumunda....agri kesici icebiliyormuyuz....karbonat ta icerken yani zarari varmi

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

günaydın nazmiye hnm. hayır ağrı kesicinin hiç bir zararı yok.

Unknown dedi ki...

Hilal hanim merhaba.....karbonat banyosu ..sedefe iyi gelir ...diyorlar ..dogruluk payi nedir ...

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

Merhaba, sedefle ilgili bilgim yok, ama mantarı bile geçiriyorsa sedefe neden iyi gelmesin? diye düşünüyorum. KEMAL MİLAR ın facebook sayfasını takip edip yorumlarını okuyabilirsiniz: https://www.facebook.com/175346669287746/photos/a.175347932620953.1073741826.175346669287746/229516143870798/?type=3

Unknown dedi ki...

Hilal hnm bu karbonat eczanelerde satılan İngiliz karbonatmı

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

evet eczanelerde satılan ingiliz karbonatı. internetten veya bazı aktarlardan 500gr.veya 1kg. poşetlerde bulabilirsiniz.

Unknown dedi ki...

Tşkrlr

Unknown dedi ki...

Hilal hanim kardesim 23 yasinda mide kanseri yumurtaliklarina sicradigi icin yumurtaliklarinin 1 tanesi ameliyatla alindi.bir hafta sonra kemoterapiye girmesi icin randevu verdiler doktorlar nasil bi yol izlememizi tavsiye edersiniz hilal hanim

Unknown dedi ki...

Hilal hanim akardesim 23 yasinda mide kanseri ve yumurtaliklarina sicradi yumurtaliklarinin 1 tanesi alindi.karbonatli su iyi gelirmi.1 hafta sonra kemoterapi yapicaz diye soyluyor doktorlar uygulatalim mi hilal hanim

HİLAL YÜKSEL dedi ki...

Murat Bey,çok geçmiş olsun.karbonatlı su içsin tabiiki ve bunun yanında alkali beslenmede önemli.ama tedavi kendi kararınız.araştırmaları ve Kemal Milar sayfasını okuyun yorumları inceleyin.